Ronaldo želi da ode iz Manchestera, Georgina je već isplanirala gdje nastavljaju živjeti

Povratak u Španiju sve izvjesniji

Ronaldo želi da ode iz Manchestera, Georgina je već isplanirala gdje nastavljaju živjeti

E. Škorić

Cristiano Ronaldo želi ovog ljeta da napusti Manchester United i uveliko se spekuliše o tome.

Ronaldo nije otputovao s ekipom na predsezonsku turneju po Tajlandu i Australji zbog privatnih razloga, što dodatno dovodi u sumnju njegov ostanak u klubul.

Menadžer Crvenih vragova Erik ten Hag nada se da će se Ronaldo priključiti timu prije početka nove sezone (6. avgust), ali ipak sve su glasnije priče o odlasku Portugalca. Pojavila se vijest da bi mogao u Atletico Madrid, a čini se da ta priča zaista ima uporište.

Naime, kako su objavili engleski mediji, Ronaldova djevojka Georigna Rodriguez želi da se vrate u Španiju i da opet žive u Madridu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Upravo bi želja Ronaldove izabranice mogla biti presudna. Drugi razlog Ronaldove potrebe da promijeni klub je razlog što United ne igra Ligu prvaka i Portugalac ne može zamisliti da ne igra jednu sezonu u tom takmičenju.

Atletico pokušava da se riješi nekoliko igrača kako bi smanjili troškove plata. Za dolazak Ronalda potrebni bi bili brojni odlasci, ali ni tad njegov potencijalni dolazak ne bi bio siguran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi