23

Komentari (23)

Klicko
Dragi Ronaldo promjeni dilera
Savage
Nece mu opet dati jer je Musliman. To je ocito, mada i Lewa je tu ali sa repkom nema taj koeficient, pedigre kao Benzema. Pitanje; Da li se racunaju i reprezativni nastupi? Da ne guglam, ako neko moze da odgovori? Pozz i hvala unaprjed.
K79
pa mislim da se racunaju jer Modrić je i dobio zlatnu loptu ponajviše jer je igrao finale sp
Savage
@K79 hvala care. Sve najbolje.
Miskee
Sve se računa a najviše trofeji
Savage
@Miskee znaci onda Benzema bi trebao. Citao sam izjave, Ronalda, Ronaldinja, i te generacije kao i Zidana, koji me vide niti jednog konkurenta kao favorita i ako Benzema ne uzme bit ce OGROMNA nepravda. Kakvo je tvoje misljenje care?
Savage
Ne vide* Bem ti autocorrect
krems_krems12
Da mu uruce nagradu jer je odlicno odigrao jedan mini turnir (liga nacija). Sto ti je fudbalksa politika. Prvo za 2020. godinu nisu htjeli dodjeliti zlatnu loptu i ako su sva takmicenja uspjesno odigrana. Drugo igraci reala i barce dozivjeli totalni fijasko i nisu mogli biti u izboru. Trece Mbape i Neymar izgubili finale lige prvaka, pa je bilo ofirno da se njima dodjeli zlatna lopta pored igraca Bayerna. Ako je igrac iz reala onda mora da valja pa da je i od govana, jos ako osvoji neko takmicenje makar to bilo u rangu bajramskog turnira onda mora da bude ozbiljan kandidat. Benzema je definitivno svjetska klasa, ali realno ne moze ni prismrditi u top 3 za zlatnu loptu.
Adrian
Ma jašta nego Karim.
user1607499935
Mesi je u 2021 godini bolji po svim statistickim parametrima i od Leve i od Benzeme, a i po trofejima tako da zaista ne vidim nacin da ga iko ugrozi sto se tice ZL. Asistencije, stvorne sanse suigracima, driblinzi, golovi van 16erca, slobodnjaka, daleko vise nagrada za igraca utakmice. Jedino je Leva po golovima bolji od Mesija ali da se gledaju samo golovi Mesi bi je dobio i 2016 i 2017, a ne Ronaldo. Takodjer, vredi naglasiti da Benzema nije osvojio nista, Leva osvojio samo ligu koja Bajernu nista ne znaci jer nemaju konkurenciju dok je Mesi osvojio Kopu pored Brazila, Urugvaja, Cilea, Kolumbije... Takodjer, Levi ne ide u prilog sto igra u onakvoj masini od tima kao sto je Bajern jer i pored toga on po statistici nije nista bolji od Mesija ako gledamo golove + asistencije. Samo sto je to Mesi postigao u ovoj raspaloj Barseloni sto je jos jedan dodatan plus za Mesija.
Rodjeni66
Definitivno Benzema je najbolji bez puno priče.
Miskee
Nije najbolji ali je u top 5
MUFCDOGROBA
Messi dzaba vam sve, ako Messi ne osvoji licno cu obrisat sam sebi profil i nikad vise necu uci na portal.
Śmeker007
Hajde mi samo objasni sto bi Messi ove godine trebao tj zasluzio da osvoji?
Amansio
Molim te nemoj brisat profil kome ću se smijati?
Rivaldo
Za sta Messi da osvoji? Za nabijanje statistike protiv buranije, setkanje po terenu i brukanje protiv svakog jaceg protivnika? Neko ko gleda samo da nabija statistiku, nije najbolji igrac.
user1607499935
Śmeker007 , a ko zasluzuje ako ne Messi? Ko je bolji od njega ove godine i po cemu? (Osim sto je Leva dao vise golova). Al da se gledaju samo golovi Messi bi je dobio i 2016 i 2017.
user1607499935
Rivaldo , po tome onda ne zasluzuju ni benzema, ni cristiano, ni lewa, ni mbappe. Sta su oni osvojili ove godine? Svi oni gledaju samo da nabijaju statistiku i to mnogo vise nego messi. Da je messiju statistika bitna ne bi davao suigracima da izvode penale
nedoni46
Kazu kako je Messi u psgu, poceli mu brojat koliko je precki pogodio, sad kao i to bitno...
Miskee
Jedan od najboljih komentara od kako postoji ovaj portal.Svaka čast
Miskee
Dobar komentar
user1607499935
Ako je 2016 godine nije dobio Mesi kada je imao 59 golova i 31 asistenciju bilo bi presmesno da je sada dobije Levandovski zbog 50ak golova i 10ak asistencija. Te 2016 godine je trofej sa reprezentacijom presudio u korist Ronalda iako na tom EP nije bio strelac ni asistent u 5 od 7 utakmica. Odigrao je toliko lose da ga nisu mogli proglasiti za najboljeg igraca iako je Portugal osvojio EURO, a takvo nesto se desilo prvi puta u istoriji Evropskih prvenstava da igrac tima koji nije osvojio EURO bude proglasen za najboljeg igraca takmicenja. E pa gospodo draga, ako su je 2016 godine mogli ukrasti Mesiju i dati Ronaldu onda je i sada mogu ukrasti Levandovskom i dati Mesiju zbog trofeja sa Argentinom. Mesi je barem zasluzio svojim igrama u potpunosti osvojiti trofej, bio je najbolji strelac, asistent i igrac takmicenja i Argentina je izdominirala svaku utakmicu za razliku od Portugala koji se provlacio citavo takmicenje na produzetke. Cak ni onako slabu grupu ne bi prosli da nisu uvedena smesna pravila da 3 reprezentacije idu dalje. Levandovski ce ove godine biti zrtva Ronaldove zlatne lopte iz 2016 godine. Kvota na Messija je 1,5. Na Levu cak 6.
miki30
Nije ti bilo mrsko sve ovo napisati? Najjači su mi ovi Messi i Ronaldoguzolisci kad stanu nekakve statistike pisati, hebo vas oni nikad čuli za vas.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.