23

Komentari (23)

dinass
Volim Ronalda i za.mene je Goat ali bi se golovi iz penala trebali racunati kao 0,5 u konacnom zbiru.Kao kad se za zlatnu kopacku mogu vrednovati golovi iz liga petice duplo u odnosu na ostale lige.
DanteDMC
Ovo se događa kada postavljaš sebe i svoje xiljeve ispred timskih.
dinass
Nije to tacno druze,pogledaj kako ga cuvaju,uvijek vuce po dvojicu za sobom pa Portugal igra kao da ima igraca vise kada napadnu,problem je u selektoru idiotu koji sa onakvom ekipom igra kukavicki i povuceno kao da je Grcka u pitanju.
DanteDMC
Gledam ga zadnje dvije sezone u Juventusu, tip igra za sebe i svoju statistiku, cijeli tim je podređen njemu nažalost. Juve je daleko bolji bio prije nego što je on došao, ako ništa nije ispadao u osmini finala LP i to od realno slabijih timova.
Zgembic
DanteDMC
@Zgembic vjerujem da ne znaš ni značenje riječi " bilmez", možeš sada lijepo da proguglaš i da se malo educiraš. Lijep pozdrav.
Zgembic
@DanteDMC Bilmezu nemoj da se ljutis sto si bilmez.
DanteDMC
@Zgembic ne ljutim se, ti treba da se ljutiš na samog sebe s obzirom na tvoj odgoj i kulturu. Postoji jedna izreka koja kaže: Ko nizašto na svijetu nije sposoban, taj uvijek ismijava druge. Lijep pozdrav.
Zgembic
@DanteDMC ja se Ne ljutim niti imam namjeru jer takvi kao ti nemogu me naljutiti. Drago mi da si nastavio sa filozofiranjem i u toj izreci opisao sam sebe. *****cicu moj dragi:))))
Mevliino
Njemu je to bitnije nego da je osvojio EP hahah
amex
Pa sigurno.. jer već ima EP.. ;))
dinass
Mislis a ovo mu je zadnji euro a nikad nisu imali jacu ekipi,samo je selektor jedino brazilac na svijetu koji igra defanzivno
anes3000
Autogol je najbolji strijelac??
Gazija_debil
Isto da kazes gol je najbolji strijelac
Matic
Ronaldo pa 9 mjesta prazno pa opet Ronaldo!
Babuka1
Jes ako mislis na ronalda guzonju.
juve10
Dvije igračine
user1599499530
Sta drugo nego cestitat covjeku...
amex
user1594933207
Dobar vam tata 3 penala?
kurjak
@user1594933207 E jbg, pa šta će reći večeras ovi englezi što se isfulaše.Nekad je bolje ćutati nego baljezgati bezveze.
realno_govoreci
Ma pusti balavca.Da ima dvije ciste u glavi vidio bi da su penali Italiji donijeki titulu prvaka Evrope.Sta on zna
user1594933207
Al zato penaldo nije nista donio ekipi, samo je nestajao u vaznim mecevima i to ti je to, kqzna od belgije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti