Ronaldov izlazak sa današnje utakmice je apsolutni hit

Posudio mobitel, pa se razočarao

Ronaldov izlazak sa današnje utakmice je apsolutni hit

Najbolji fudbaler svijeta za 2017. godinu Cristiano Ronaldo danas je napokon prekinuo golgeterski post u susretu Real Madrida i Deportivo La Corune.

Kraljevi su slavili sa visokih 7:1 a Ronaldo je postigao dva gola, prvi u 78. a drugi u 84. minuti.

Portugalac je prilikom postizanja drugog pogotka dobio nezgodan udarac kopačkom u glavu zbog čega je morao napustiti teren, a lice mu je bilo obliveno krvlju.

Dok je izlazio sa terena, Ronaldo je nakratko posudio mobitel kako bi se ogledao, a po gestikulaciji se dalo naslutiti da nije baš zadovoljan svojim izgledom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U svakom slučaju, Ronaldov potez je za kratko vrijeme počeo kružiti društvenim mrežama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi