Ronaldov menadžer: Modrić najbolji? Smiješno!
Poznati agent smatra da je Ronaldo zaslužio nagradu za najboljeg igrača Starog kontinenta (Foto: EPA)

Jorge Mendes bez dlake na jeziku

Ronaldov menadžer: Modrić najbolji? Smiješno!

M. Šljivak

Hrvatski fudbaler Luka Modrić proglašen je najboljim fudbalerom Evrope za ovu godinu.

Veznjak Real Madrida naslijedio je na tronu nekadašnjeg saigrača Cristiana Ronalda, koji se uopšte nije pojavio na dodjeli nagrada u Monte Carlu, iako je proglašen za najboljeg napadača.

Ronaldo se nije oglašavao, ali je zato njegov menadžer Jorge Mendes bio bez dlake na jeziku. On je proglašenje Modrića za najboljeg nazvao smiješnim.

"Ovo je jednostavno smiješno. Ronaldo je prošle sezone vodio Real i postigao je 15 golova u Ligi prvaka, tako da je cijeli ovaj izbor smiješan", poručio je Mendes.

Modrić je pored nagrade za najboljeg u 2018. godini dobio i nagradu za najboljeg veznjaka sezone.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Realovci su dominirali i u ostalim izborima, pa je za najboljeg golmana proglašen Keylor Navas, dok je najbolji defanzivac Sergio Ramos.

Top Komentari

Chupy
Ne znam sta reci na ovo. Po ovom menadžeru, samo napadaci treba da budu najbolji, jer 90% golova su njihovo djelo.Odbrambeni, vezni a golmani pogotovu k'o da nisu uopste bitni na terenu. Nije to uredu nikako a ni fer.
54 6
Mu'min Juventino FKS
Smjesno jer nije brat salah najbolji, naravno da je ja jadno i smjensno
14 24

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi