Ronaldova majka ponosna jer je njen sin spasio Juve ispadanja i donio mu dugoočekivanu titulu

Gospođa je pobrkala lončiće

Ronaldova majka ponosna jer je njen sin spasio Juve ispadanja i donio mu dugoočekivanu titulu

Edmir Škorić

Dolores Aveiro, majka slavnog Portugalca Cristiana Ronalda, objavila je fotografiju na Twitteru i napisala kako je ponosna na svog sina.

Ništa tu ne bi bilo čudno da Ronaldova majka nije objavila fotografiju na kojoj, iznad fotogtrafije igrača u dresu Juventusa, nije pisalo kako je Cristiano spasio Juve ispadanja i kako je pomogao torinskom klub da osvoji prvi naslov Italije nakon 20 godina čekanja.

Ovo je šokiralo i zbunilo sve Ronaldove fanove, a u komentarima su mnogi Dolores sugerisali kako je Juve osmi put uzastopno osvojio Scudetto.

Gospođa Aveiro očigledno ne prati previše nogomet, ali bar zna da je njen sin član Juventusa, koji je, po njezinom mišljenju, uspio da izbori nastup u Seriji A i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Ronaldo je glup na majku, dobro je. Vidi se da je njen.
0 4
luks-02
Pa nije ona kriva ako se rodila kao ženska.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi