Ronaldova majka uputila demant: To jednostavno nije istina, sve je izmišljotina

Njena želja nije bila da joj sin završi u Manchesteru

Ronaldova majka uputila demant: To jednostavno nije istina, sve je izmišljotina

Edmir Škorić

Majka Cristiana Ronalda je demantovala kako je njena želja bila da njen sin zaigra u Manchester Unitedu.

Ronaldo je nakon devet sezona napustio Real Madrid i odlučio je da karijeru nastavi u Juventusu, mada je bilo natpisa kako je želja njegove majke bila da Portugalac ode u Manchester.

"Laž je kako sam željela da se moj sin vrati u Manchester United, to jednostavno nije istina i obična je izmišljotina", kazala je Maria Dolores Aveiro za Record.

"Sretna sam zbog njegovog izbora. Ovo je sretan dan za sve nas i moj sin će Juve učiniti još većim klubom. Ovo je nova avantura i novi život. Uživao je u Realu, ali mu je bilo potrebno još izazova", rekla je Portugalčeva majka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Šta o svemu kaže Ronaldo?

"Juventus je jedan od najboljih klubova na svijetu. Jako dobro sam razmislio. Prijatelji i kolege su mi rekle da je to klub u kojem mogu igrati i zbog toga sam donio odluku da potpišem za Juve. To je velik klub, najveći u Italiji. Na kraju i nije bila tako teška odluke za mene", rekao je Ronaldo jučer po potpisivanju ugovora sa Starom damom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti