Rose propušta Manchester City

Zbog povrede

Rose propušta Manchester City

Defanzivni fudbaler Tottenhama Danny Rose propustit će narednu utakmicu svog tima protiv Manchester Cityja.

U pitanju je veliki derbi 34. kola Premiershipa koji će se igrati na Wembleyju, a trener Tottenhama Mauricio Pochettino neće moći računati na Rose koji je doživio povredu lista.

Rose je igrao 90 minuta prošle sedmice protiv Stoke Cityja u pobjedi svog tima i to je bio njegov prvi meč u posljednjih mjesec dana. Očito da još nije zaliječio povredu te će propustiti narednu utakmicu.

Inače, Rose ove sezone ima velikih problema sa povredama i do sada je odigrao samo sedam mečeva u Premier ligi, odnosno 14 u svim takmičenjima. U strijelce se nije upisivao.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi