Rose: Vlada govori vratimo fudbal da podignemo moral nacije - j**e mi se za moral nacije

Njegov stav je apsolutno jasan

Rose: Vlada govori vratimo fudbal da podignemo moral nacije - j**e mi se za moral nacije

Danny Rose ne proživljava najbolje dane svoje karijere. Mourinho je 29-godišnjeg lijevog beka "prekrižio" po dolasku u Tottenham, pa je Rose zimus poslan na posudbu u Newcastle.

Frustrirajuće je to sigurno bilo za Rosea koji je u najboljim fudbalskim godinama, a očigledno Engleza frustrira i čitava situacija u kojoj se trenutno nalaze svijet i fudbal, zbog pandemije novog koronavirusa.

Danima se na Ostrvu špekuliše o mogućem nastavku Premier lige, ali Rose očigledno ne smatra da bi fudbal trebao biti prioritet u teškim vremenima.

Podsjetimo, britanska vlada želi povratak Premier lige i fudbala iskoristiti za dizanje morala nacije.

https://twitter.com/thespursweb/status/1259911056278925313

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rose je dao svoj komentar i nije pazio na koji način će to uraditi.

"Vlada govori vratimo fudbal da podignemo moral nacije, j**e mi se za moral nacije. Životu ljudi su ugroženi. O fudbalu se ne bi trebalo razgovarati dok brojke drastično ne opadnu. To je s**nje", poručio je Rose tokom "Instagram livea".

Top Komentari

lega
Još jedan pametan koji vjeruje u svo ovo sr...e od pandemije
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti