U Newcastle stiže golman od 60 miliona eura

Saudijci ne štede

U Newcastle stiže golman od 60 miliona eura

Newcastle United je u rukama novih vlasnika postao glavni kupac na tržištu.

Saudijski princ Mohammed bin Salman odlučio je investirati u klub sa St. James' Parka i učiniti ga jednim od najjačih u Premier ligi, a potvrđuje to i lista potencijalnih pojačanja.

Philippe Coutinho, Kalidou Koulibaly, Luka Jović, Antoine Griezmann, samo su neki od fudbalera koji se dovode u vezu s Newcastleom, a doći će najvjerovatnije i novi golman.

Kako piše portugalska A Bola, Newcastle želi da dovede golmana Benfice Odysseasa Vlachodimosa koji bi trebao zamijeniti Martina Dubravku, a između klubova su navodno već počeli razgovori.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Isti izvor tvrdi da Newcastle neće štediti i da je spreman platiti 60 miliona eura, koliko zapravo Benfica i traži.

Vlachodimos je rođen u Njemačkoj i nastupao je za omladinske selekcije ove zemlje prije nego što se opredjelio za Grčku. Ranije je još branio za Panathinaikos i Stuttgart.

Top Komentari

Fele
Jesu li oni preuzeli klub?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi