Rosell: Moje hapšenje bilo je dijelom velike zavjere

Odležao dvije godine

Rosell: Moje hapšenje bilo je dijelom velike zavjere

Bivši predsjednik Barcelone Sandro Rosell, uvjeren je da su presuda koja je donesena protiv njega, kao i odlazak u zatvor dio velike zavjere nakon koje je proveo 643 dana lišen slobode.

S dužnosti funkcije predsjednika povukao se zbog mutnih radnji oko Neymarovog transfera, a na kraju je dobio i dvije godine zatvora koje je odradio te izašao u februaru prošle godine.

"Nema nikakve sumnje, policajac je kod mene pronašao kovertu za koju ja nisam znao ni da postoji. Nemam pojma kako se stvorila tamo. Nije moja, nije ni od moje žene, a nije tamo ni bila ujutro" - rekao je Rossel pa dodao:

"Zašto bi bilo sporno to što imam račune u egzotičnim državama? Ne vidim neki problem u tome." - kategoričan je bio bivši predsjednik Barce.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi