Dok su svi na stadionu skakali od sreće zbog gola Roy Keane je mislio samo na jedno

Nevjerovatno koliko je "hladan"

Dok su svi na stadionu skakali od sreće zbog gola Roy Keane je mislio samo na jedno

E. Čaušević

Reprezentacija Engleske nije uspjela da dođe do titule prvaka Evrope.

Englezi su u finalu Evropskog prvenstva nakon penala na Wembleyju poraženi od selekcije Italije i ponovo nisu uspjeli da osvoje trofej na velikom takmičenju.

Domaća selekcija odlično je počela utakmicu i do prednosti stigla već u drugoj minuti kada je Luke Shaw bacio u trans navijače Engleske koji su bili na Wembleyju.

Međutim, Italijani su u drugom dijelu preko Leonarda Bonuccija slavili sa 1:1, a na kraju su Azzurri došli do pobjede nakon što su bili bolji u izvođenju penala.

U centru pažnje nakon meča našao se legendarni Roy Keane koji je bio na stadionu. Keane je bio komentator za ITV za koji radi već nekoliko godina, te je svojim potezom privukao dosta pažnje.

Naime, nakon gola za 1:0 Englezi su žestoko proslavili ovaj pogodak, ali reakcija Keanea je sve oduševila.

Dok su njegove kolege skakale od sreće zbog gola Shawa on je bio itekako miran, te je sklanjao čaše u kojima je bila kafa kako ih ne bi srušili od silnog radovanja zbog gola za 1:0.

"Gary je uništio moje zabilješke. Proveo sam 20 minuta nakon toga pokušavajući sklonuti kafu sa njih jer je svojim skakanjem prosuo kafu po stolu", rekao je Keane na poluvremenu utakmice.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Čini se da je u tom trenutku jedina osoba koja je bila "hladnija" na Wembleyju zbog gola Shawa bio selektor engleske reprezentacije Gareth Southgate koji nije htio pretjerano da se raduje.

Top Komentari

Geneve
Zasto bi se on radovao, on je Irac.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije