8

Komentari (8)

Erikdier21
Da je bar ovaj novinar jednom pročitao kako mu je google translate preveo ovo...
Goran86
King_Kenny
...Penaldo: "Silovao sam zene i tukao autisticnu djecu Kajem li se?...nikada!!!
Sars33
@King_Kenny Kajes li se ti, sto je tebe silovo?
Dasler
@King_Kenny kajes li se ti sto si psovao mezare i mrtve u toku mjeseca ramazana???
King_Kenny
@Dasler ...ne kajem,psovat cu i dalje cim meni neko prvi opsuje...nije valjda da se jedino ja trebam pridrzavati ramazana,a ostali da mi psuju sve po spisku jer im se ne svidja moj komentar o klubu za koji navijaju?
Dasler
@King_Kenny zivi sam svjedok da si meni i ostalima u vise navrata poceo psovati bez ikakvog povoda, sto sam ranije vec pisao, od tada nisi vise, ali ne lazi da tebi prvi psuju!!! Pasce jedno ostvatno
King_Kenny
@Dasler ...vidis kako lazes i govoris mi da sam pasce bez da sam ti ruznu rijec rekao...daj komentar gdje sam ti poceo psovati prvi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.