Legendarni fudbaler u šoku i nevjerici: "Ovo je tužno, tužno gledati"
FOTO: EPA

United poražen 4:0 na Anfieldu

Legendarni fudbaler u šoku i nevjerici: "Ovo je tužno, tužno gledati"

Haris Zilić

Nastavljena je agonija i katastrofalna igra Manchester Uniteda.

U derbiju Premiershipa odigranom sinoć na Anfieldu United je poražen bez ispaljenog metka sa 4:0 od ekipa Liverpoola, a ima se utisak da su Redsi mogli zabiti još koji pogodak Crvenim đavolima da su to htjeli.

Nakon utakmice razočarenje je veliko među navijačima Uniteda, pod upitnikom je i plasman u Evorpu naredne sezone, a legendarni Roy Keane je u jednoj rečenici opisao cijelu sitaciju.

"Nisam ljut, ovo je samo tužno, tužno za gledati", rekao je vidno razočarani Keane nakon utakmice na Anfieldu.

Fudbaleri Uniteda su još jednom bili ispod svakog nivoa, Ralf Ragnick nije uspio oporaviti ekipu nakon dolaska na klupu umjesto Ole Gunnar Solskjaera i vidjet ćemo šta će reći tabela na kraju još jedne turbulentne i teške sezone za tim sa Old Trafforda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kamera je sinoć na Anfieldu u par kadrova uhvatila i legendarnog Sir Alexa Fergusona koji je izgledao potpuno razočarano i u nevjerici zbog onoga što vidi na terenu.

Ovome dodajmo da je Liverpool ove sezone u dva prvenstvena meča zabio Unitedu čak devet golova jer su na Old Traffordu u prvom duelu slavili sa 0:5 što dodatno stavlja sol na ranu navijačima slavnog engleskog kluba sa Teatra snova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi