Rozić: Čitluk ima potencijal da ima premijerligaša!
Kapetan Matej Rozić vodio je Brotnjo do diobe trećeg mjesta u drugoj ligi Federacije - Jug.

Ozljede su kapetana Brotnja pratile kroz cijelu karijeru

Rozić: Čitluk ima potencijal da ima premijerligaša!

Iza nogometaša nekadašnjeg prvaka Bosne i Hercegovine čitlučkog Brotnja je uspješna polusezona u 2. ligi Federacije - Jug. Čitlučani su ostvarili osam pobjeda, tri poraza i dva remija što znači da su osvojili 26 bodova i na diobi su trećeg mjesta skupa s HNK Neum koji je trenutno ispred njih samo zbog bolje gol razlike.

Kapetan Brotnja Matej Rozić se u razgovoru za SportSport.ba osvrnuo na netom završenu polusezonu, govorio o svojim i klupskim ambicijama te o tome kakve su klupske želje i ciljevi u narednom periodu.

"Što se tiče polusezone za HNK Brotnjo može se reći da je bila rezultatski uspješna. Kao domaćini ostvarili smo sve pobjede a u gostima smo bili nešto lošiji, a mora se reći da smo izgubili bodove od dva najveća konkurenta, momčadi Posušja i Klisa koje u drugoj polusezoni docekujemo na Barama i tu vidimo našu šansu da se priključimo borbi za prvo mjesto".

"Ambicije kluba ovih godina su za sada da se ostane u vrhu tablice bez ikakvih velikih ciljeva i ulaska u viši rang za sada, ali mi igrači pred sobom postavljamo cilj da idemo na prvo mjesto pa da tim dobrim rezultatima probamo animirati i pobuditi lokalnu zajednicu za nešto više. Brotnjo je nekadašnji prvak BiH, publika u Čitluku jako voli nogomet i potrebno je samo malo volje i entuzijazma i gospodarstvenika jer Čitluk i Brotnjo su sposobni da imamo klub čak i u Premijer ligi. U zimskoj pauzi ćemo se kao i sada osloniti na domaći kadar i dati prigodu našim momcima iz omladinskog pogona bez ikakvih dodatnih pojačanja.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

"Moj osobni učinak u ovoj polusezoni su kao i čitavu karijeru pratile ozljede. Dok sam jos bio igrač Zrinjskog imao sam ozljedu trkačkog koljena, a u GOŠK-u me pratila ozljeda trbušnog zida i sve me to koštalo dvije i pol godine neigranja što je jako puno, ali ostaje mi ta satisfakcija da imam završen fakultet i da uz to radim ono sto najvise volim a to je igranje nogometa". - rezimirao je učinak Brotnja pouzdani kapetan i lider na terenu i van njega, dečko kojeg su ozljede usporile u karijeri koja je već sada mogla biti na puno višoj razini.

U zimskoj pauzi ćemo se kao i sada osloniti na domaći kadar i dati prigodu našim momcima iz omladinskog pogona bez ikakvih dodatnih pojačanja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi