4

Komentari (4)

King_Kenny
...meni je jasan los ulazak Tuzle u mec,stvar je u tome da su igraci Sarajeva mnogo kvalitetniji i dok imaju snage,oni melju protivnike u ovoj ligi,a snage imaju oko 20-30 minuta,poslije toga slijedi pad,disanje na skrge i grcevita odbrana gola koji je pod opsadom...nadam se da ce ovaj trener uraditi nesto u vezi toga,jer iz aviona se vidi da im je fizicka sprema 0 bodova...razumijem da je bilo preko 30 stepeni,ali nije samo njima,igraci Tuzle su bolje trcali u drugom poluvremenu u istim uslovima...znaci,platiti dobre strane kondicione trenere,jer oni bi bili pojacanje kao da su doveli vrhunske igrace...ovi ako se dovedu u red fizicki,rasturit ce sve u ligi...
Frane
Dok je Ziljkic igra u Borcu pisali ste da je panj i da bez sudaca ne mogu ništa, a sad je kvaliteta koja kad hoće sve melje.
rabodimis
Pa sa mirzom su pripreme prosli, sad se valja oporavit od njegove "strucnosti".. A i sudija je dosta uticao na psihicki pad, ubise oni mesari bez pardona a nama svaki kontak svira..
King_Kenny
...ja ne razumijem da ljudi u klubu ne vide da je problem fizicka sprema igraca...kod nas je to u ligi opcenito problem,niko ne moze da izdrzi 90 minuta,i kada bi se ovi igraci doveli u red da mogu trcati i zadnjih pola sata u tom periodu bi lomili protivnicke ekipe jer im ne bi mogli parirati...eno i onaj Peneranda se vuce po terenu kao prebijen...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.