Sarajevo je 70 minuta imalo igrača više

Rožman podbacio, domaći moraju biti zadovoljni bodom

8

Komentari (8)

user1696279735
Dogovorena utskmic
Salkan
Nikad gori derbi nisam gledao a bilo je prilično loših. Ukratko Rožman fuj, Domžale od Sarajeva napravio.Samo zna na kontre igrati,ne zna šta treba raditi kad treba napasti.
Ecosport
Neutralno, svim igračima plavih, koji su dočekali kraj utakmice, treba dati minimum pola ocjene više jer su ipak igrali bez 1 odnosno 2 igrača dobar dio utakmice. Svima koji su dobili crveni karton treba smanjiti čitavu ocjenu jer su to strašno glupi potezi. Hiroš je onim potezom mogao koštati plave ispadanja iz lige, a Cocalića će ljudi probati odbraniti jer je spriječio go, mada i njemu treba jako zamjeriti na onoj glupoći. Slaviša je pokazao svoju mentalnu ograničenost jer se ponio kao balavac, a ima dosta iskustva. Rožman je definitivno kriv što Sarajevo nije pobjedilo. Sve u svemu, loša utakmica, razumijem da su kartoni poremetili plave, ali su izgleda zbunili bordo momke koji nisu znali kako savladati protivnika koji je već na konopcima. Navijači i jednih i drugih odlični, žali Bože kakve nesposobnjakoviće su morali gledati, platiti karte i patiti se na stadionu toliko dugo vremena, pogotovo Horde.
user1619624678
Joj novinara i kuurca. Kakva plava ljiga ovo piše. Parkirali autobus i branili se ko Žepa na svom stadionu iako ispadaju iz lige i za to ocjena da kao da su pobijedili. Dobroj ekipi igrac manje ne znaci nista pogotovo na svom terenu. Cak bude ta ekipa i opasnija. Željo je pokazao da je zreo za drugu ligu. To novinari nece napisati nego ce slikari tribinu i govoriti o nekoj ljubavi i broju navijača
rabodimis
E cuj Muftic 8, ukro frajer poluvrijeme kompletno.. XD Sudiji nije palo na pamet da mu zuti karton pokaze zbog zadrzavanja.. Ovo ih je novinar sve zajedno obilato pogurao sa ocjenama, nijedan ucesnik utakmice nije zasluzio ocjenu visu od 2-3.. a i to je pretjerivanje.. Kad bi dodali minuse ispred ocjena, to bi bilo taman.. Anti sport, anti fudbal.. Parada neznalica, glupana i kukavica.. Primjer kakvu utakmicu niko na svijetu ne bi volio gledat.. Rozmane mescini da je vrijeme... Zgadio si fudbal mnogim sinoc, alal ti vera..
sirkrajvosa
Slijedeći put protiv Reala počinjemo s osam igrača, da bude malo ravnopravnije
Akilem
Željo ne moze biti zadovoljan bodom: igrao je kući, predzadnji je na tabeli... Lizde napravio analizu popljuvao Rožmana a pohvalio Akrapovića koji je izbjegao fudbal parkirajući autobus pred golom.
AdmirAdmir11
Rozmane odlazi ne blamiraj se vise ne mozes ti dobit nikoga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.