12

Komentari (12)

I još najvažnije sramota je da trener prvaka dođe sa ziheraškom bunker igrom na 0:0 gdje svoj tim stavi u mišju rupu.Ne treba nam takav trener.
Lukamarinsek
Cini mi se da si blizu otkaza
plemic
zar je rendulić još uvijek trener?
Edis_91
Svinjski nije ni blizu ko prosle godine slabi su skroz
vuckobih
Dobra utakmica, konačno da budem zadovoljan rezultatom i igrom.
komentator1
Sta prica ovaj ustassa jebbo mu krivousti fasista najmilije
SamoZrinjski
Yebo ti ja ženu ispred djece
Edis_91
Samo svinjski....sarajevo im dade po guzovima
komentator1
Yebo tebi rendulic djecu ispred zene
MosaNjazri
****m ti raspalu majku
Rendulića pod hitno smijeniti.Nema nikakvu igru a pogotovo napadačku.Sad se vidi da zbog njegovih pogrešnih procjena klub ispao od egal protivnika tipa Slovan ili LASK.Dosta igrača je van stroja ozlijeđeno ili rovito.Očigledno fizička sprema i fizikalije nisu usklađene,nešto tu ne valja u pripremi.Uvijek mu se vrti isti fond igrača i u PL i Europi,ne znam šta će mu 30 igrača.Ukratko ne da ekipa nije u nekoj bajnoj formi kako je rekao Karačić nego u nikakvoj.Neprepoznatljiva u odnosu na proslu sezonu u prvenstvu i Europi.
user1678285104
Čini se da polako padaš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.