11

Komentari (11)

E.Car
Nadam se da mu neće skidati glavu barem ne do proljeća!!! Veliki teret je voditi FKS jer su im navijači razmaženi a igrači preplaćeni i onda gube motiv poslije 2,3 dobre utakmice!!!! A samo kad se sjetim onog našeg Slovenca i kako je dobio posao ..... btw želim vam sve najbolje i da na kraju budete odmah iza Želje tj na drugom mjestu!!!!
King_Kenny
...realno,u ovoj ekipi jedino ovaj Oliveira nesto vrijedi,i tu i tamo Ziljkic koji je veceras ocajan...ovo ostalo sve panj do panja...ne budu li ova dvojica novih crnaca top klasa bit ce to zestoka borba za Europu...
Ajax11
Postavili kameru da snimaju samo trenera- a ludila
Lafac
Koliko je koštao ovaj tekst FK Sarajevo? Imam druga u sportu pa bi on bilo da se isto malo izlekamira s glupostima
Lafac
user1676107211
Puno za vas dvojicu klosara
rabodimis
14,5 KM ili 7 i po poziva na humanitarni broj.. Habanje tastature nisu racunali.
user1627322078
Na sta smo mi spali, da nas Slovenci uce fudbalu..
plemic
da su ga doveli u skijaški klub "torpedo", razumio bih. bosanci treniraju slovenačke klubove, a slovenac došao da trenira "bosanskog velikana".
TurgutBayraktar
Pa dje su ti strucnjaci svih ovih tridesetak godina. Akademija ne proizvodi igrace nista ne ide ne samo fks nego ni drugima ne mogu da se zadrze u avropi evo sad oni iz juzne Bosne imali srecu sa lakim protivnicima bolje ista nego nista
rabodimis
Ja eto Slovenci veze nemaju o fudbalu.. XD Zasto je uopste bitno odakle je covjek ako je dobar strucnjak ? Nek on odradi svoj posao kako treba volicu ga ko brata rodjenog.. Mlad, moderan, ima disciplinu, zna, edukuje se redovno, ambiciozan je.. Sve sto treba FK Sarajevu.. ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.