Pohotni ćelavac opet u akciji: Ono što je uradio jednoj fudbalerki Španije ne radi ni muž supruzi

Pojavila se sporna fotografija

Pohotni ćelavac opet u akciji: Ono što je uradio jednoj fudbalerki Španije ne radi ni muž supruzi

Admin Čaušević

Prošla su tri dana otkako je Španija  zahvaljujući sjajnom golu Olge Carmone, postala svjetski prvak. A nove kontroverzne fotografije predsjednika španskog Saveza Luisa Rubialesa još uvijek izlaze na vidjelo nastale tokom proslave historijskog uspjeha.

Nakon poljupca sa Jenni Hermoso tokom ceremonije dodjele medalja, blistavih zagrljaja s igračicama sada su u javnost izašle neke fotografije Rubialesa sa igračicama.

Tri dana nakon finala španski mediji i daljie pišu o predsjedniku FS Španije, a sada je on u centru pažnje zbog fotografija na kojoj preko ramena nosi jednu fudbalerku.

U pitanju je Athenea del Castillo, fudbalerka Real Madrida koja je postala viralna zbog svoje reakcije tokom zabave u Madridu kada je Jorge Vilda u svom govoru spomenula Luisa Rubialesa.

Rubiales je zbog ove fotogafije i dalje na stubu srama

Na fotografiji se može vidjeti kako Luis Rubiales nosi krilnu igračicu na ramenu tokom proslave Svjetskog prvenstva, što je upečatljiv stav jer se ipak radi o predsjedniku Saveza.

Ova gesta koja je danas izašla na vidjelo mogla bi nastaviti produbljivati krizu u koju je ušao Rubiales, čija pozicija predsjednika RFEF-a visi o niti.

Oglasi

Mediji u Španiji pišu da je Rubiales od Jenni Hermoso, igračice koju je poljubio u usta tražio da snime zajednički video i uputu izvinjenje.

"Moja pozicija je u pitanju, uradi to za moje kćeri, treba da se pojaviš sa mnom na snimku", navodno je Rubiales tražio od fudbalerke.

Hermoso je sve odbila, a Rubiales je shvatio da će ga mediji žestoko kritikovti, a čak je i selektor tražio od fudbalerke da razmisli dva puta, ali ona je ponovo rekla ne.

Pojedini bivši fudbaleri i fudbalske u Španiji su već od Rubialesa zatražiti da podnese ostvaku zbog skandala kojeg je napravio. 

On se i u prošlosti suočavao sa određenim skandalima pa je tako u septembru prošle godine bio optužen za organizovanje orgija, ali se uspio izvući. Preostaje da se vidi da li će tako biti i ovaj put. 

Oglasi

Najčitanije iz kategorije