Haos i drama u Bijeljini: Navijači Rudara se potukli sa igračima, skidali im dresove...

Rudar ispao iz Premijer lige BiH

Haos i drama u Bijeljini: Navijači Rudara se potukli sa igračima, skidali im dresove...

H. Zilić

U utakmici 32. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Radnik je u Bijeljini savladao Rudar Prijedor sa 5:2.

Oba tima su kolo prije kraja matematički ispala iz lige, a nakon utakmice nastao je totalni haos.

Navijači Rudara nezadovoljni igrama svojih fudbalera preskočili su ogradu na tribini i došli na stazu iza klupa gdje su ušli u fizički obračun sa igračima.

Bilo je opasnih udaraca, navijači su totalno izgubili živce, a dužni im nisu ostali ni fudbaleri.

Početno naguravanje i psovke prerasle su u totalni fizički obračun, a šta se sve dešavalo nakon utkamice u Bijeljini pogledajte OVDJE.

Navijači su pojedinim igračima Rudara i skinuli dresove.

Oglasi

Od naredne sezone i u Bijeljini i Prijedoru gledat će se Prva liga RS, a scene koje smo vidjeli nakon utakmice svakako su nepoželjne na našim terenima.

Totalni fudbal i sedam golova u Bijeljini

Utakmica u Bijeljini počela je otvoreno. Bilo je nekoliko prilika pred oba gola, a prvi su slavili gosti. U 15. minuti zatresla se mreža golmana Hodžića, strijelac za Prijedorčane bio je Santos i to je bilo 0:1.

Nakon toga ludilo u Bijeljini. Poravnali su domaćini na 1:1 golom Blagojevića u 27. minuti, a u 30. minuti totalni preokret, Živković pogađa za vodstvo Radnika od 2:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pantelić pogađa sa bijele tačke u 34. minuti i to je bilo 3:1 za Radnik, a nevjerovatno poluvrijeme u Bijeljini začinio je Jakupović pogotkom za 3:2 u 45. minuti.

U nastavku susreta također vrlo dobar fudbal u Bijeljini, a šesti pogodak vidjeli smo u 67. minuti. Za vodstvo Radnika od 4:2 pogodio je Vazda. Konačnih 5:2 postavio je Došlo u 89. minuti utakmice.

Top Komentari

EmirEmir111
Tako je to kad za redare postavis fizicki nespremne djedove od 65 godina, a gledaoci na utakmicama primitivni neandertalci.
11 1
denimen9
Navijači u BiH su uzeli previše furseta.
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije