Totalni fudbal i sedam golova u Bijeljini

Radnik savladao Rudar

Totalni fudbal i sedam golova u Bijeljini

H. Zilić

Fenomenalan duel u 32. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrali su Radnik Bijeljina i Rudar Prijedor. Konačan rezultat je glasio 5:2 za domaćine.

Utakmica u Bijeljini počela je otvoreno.

Bilo je nekoliko prilika pred oba gola, a prvi su slavili gosti. U 15. minuti zatresla se mreža golmana Hodžića, strijelac za Prijedorčane bio je Santos i to je bilo 0:1.

Nakon toga ludilo u Bijeljini. Poravnali su domaćini na 1:1 golom Blagojevića u 27. minuti, a u 30. minuti totalni preokret, Živković pogađa za vodstvo Radnika od 2:1.

Pantelić pogađa sa bijele tačke u 34. minuti i to je bilo 3:1 za Radnik, a nevjerovatno poluvrijeme u Bijeljini začinio je Jakupović pogotkom za 3:2 u 45. minuti.

U nastavku susreta također vrlo dobar fudbal u Bijeljini, a šesti pogodak vidjeli smo u 67. minuti. Za vodstvo Radnika od 4:2 pogodio je Vazda.

Oglasi

Konačnih 5:2 postavio je Došlo u 89. minuti utakmice.

Radnik i Rudar su kolo prije kraja i matematički ispali iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

FK Radnik: Hodžić, Nikić, Sušić, Maksimović, Blagojević, Ristanović, Škrijelj, Živković, Đorić, Pantelić, Šubert.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Rudar: Šćekić, Pekija, Pavlović, Santos, Bilbija, Burazor, Mandić, Sajak, Hodžić, Marić, Jakupović.

Top Komentari

Mustafa
Srbin srbina sjekirom sjece
0 1
user1613424508
Treba im husica za predsjednika pa bi sigurno izgubil svaka cast radniku nisu ko TC
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi