Rudar Prijedor se pojačao: Stigao bivši napadač Borca

Lider Prve lige Republike Srpske

Rudar Prijedor se pojačao: Stigao bivši napadač Borca

Prvoplasirani tim Republike Srpske Rudar Prijedor dobio je još jedno pojačanje.

Nakon što je dogovorena saradnja sa golmanom Mirzom Hamzabegovićem, zeleno-crni su doveli u svoje redove i 19-godišnjeg napadača Miloša Kukića koji se već priključio treninzima "rudara sa Sane".

Kukić u Prijedor dolazi kao slobodan igrač nakon što je prethodno raskinuo ugovor sa Borcem iz Banjaluke, a u Rudaru su uvjereni da su njegovim dovođenjem dobili veoma korisno pojačanje za nastavak sezone u kojem je cilj plasman u elitni rang.

Za Kukića se također interesovao i Velež, sa mostarskim timom je odigrao i jednu prijateljsku utakmicu, ali mladi napadač se na kraju odlučio za Rudar.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Dodajmo i to, Rudar je u Prvoj ligi Republike Srpske trenutno vodeći sa dva boda više u odnosu na drugoplasiranu Zvijezdu 09.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi