"Protokolarni razlozi" - Rudeš zabranio obilježja GNK Dinamo!
Rudeš objavio saopštenje koje se neće svidjeti navijačima Dinama.

Na zapadnoj tribini

"Protokolarni razlozi" - Rudeš zabranio obilježja GNK Dinamo!

E. Ganibegović, foto: E. Ganibegović

Fenjeraš HNL, NK Rudeš, dočekat će GNK Dinamo Zagreb. Objavljeno je saopštenje koje se neće svidjeti navijačima prvaka Hrvatske.

U okviru 27. kola HNL GNK Dinamo Zagreb će gostovati kod fenjeraša Rudeša. Taj meč je na programu 17. marta od 17:10 sati.

NK Rudeš je objavio saopštenje vezano za kupovinu ulaznica za ovu utakmicu. Navijači Dinama neće biti baš najzadovoljniji.

Bez obilježja GNK Dinamo na zapadnoj tribini

Iz Rudeša su objavili informacije o ulaznicama za utakmicu na Kranjčevićevoj. Na zapadnu tribinu se neće moći ući u navijačkim obilježjima Dinama, a bit će zabranjeni rekviziti, transparenti i zastave gostujućeg kluba.

“Sve ulaznice kupljene online MORAJU se isprintati te ih imati u fizičkom obliku pri ulasku na stadion. Nema zamjene ulaznica na ticket pointu!

Fizička prodaja ulaznica isključivo na Kranjči biti će od ovog utorka do četvrtka od 13 do 18 sati.

Oglasi

Pri kupnji ulaznica obavezno predočiti osobnu iskaznicu za svaku pojedinačnu ulaznicu.

Na dan utakmice NEĆE biti prodaje ulaznica!

*Zbog protokolarnih razloga na tribinu zapad neće biti moguće unijeti samo velike navijačke rekvizite, transparente i zastave gostujućeg kluba”, poručili su iz Rudeša.

Podsjetimo, GNK Dinamo je jučer pobjedom protiv Slaven Belupa ostao u igri za titulu prvaka, ali se opet mnogo priča o sudijama i dosuđenom penalu za Dinamo kod rezultata 2:2.

Inače, prije gostovanja Rudešu, Dinamo će u četvrtak u Grčku kod PAOK-a na revanš utakmicu osmine finala Konferencijske lige.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Modri su u prvoj utakmici na Maksimiru slavili rezultatom 2:0 i na pragu su četvrtfinala trećeg po jačini UEFA-inog takmičenja. 

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi