"Ono kad pokušavaš zaspat' nakon ručka pa te probudi utakmica HNL"
Foto: Snimak zaslona.

Ikonska fotografija

"Ono kad pokušavaš zaspat' nakon ručka pa te probudi utakmica HNL"

Eldar Ganibegović

U ligama na našem području možemo se nagledati svega i svačega. Bude dosta zanimljivih situacija koje se ne tiču same igre, a tako je juče bilo u Hrvatskoj.

U okviru 30. kola HNL jučer su se sastali Rudeš i Slaven Belupo. Gosti iz Koprivnice slavili su trijumf 3:1.

Prvo je Mašali u sedmoj minuti poništen gol, da bi u 15. Rudeš u vodstvo doveo Latković. Bilo je na poluvremenu 1:0.

Gosti su u nastavku stigli do preokreta. MUrić je pogađao u 57. i 63. minuti, da bi konačan rezultat u nadoknadi postavio Šuto.

Odavno je već jasno da će Rudeš u niži rang jer ima samo sedam bodova i zakucan je za dno tabele, no jučer smo svjedočili jednoj zanimljivoj situaciji.

Naime, na društvenim mrežama vrti se snimak ekrana na kojem se u pozadini vidi muškarac go do pasa. Izgleda kao da je izašao da se protegne.

Oglasi

Ne bi to bilo ništa čudno da se ne radi o utakmici elitnog ranga hrvatskog fudbala. Fotografiju je na Facebooku objavila i popularna stranica Nogometne Ikone.

"Ono kad pokušavaš zaspat nakon ručka pa te probudi utakmica prve hrvatske nogometne lige", stoji u opisu fotografije.

Ono kad pokušavaš zaspat nakon ručka pa te probudi utakmica prve hrvatske nogometne lige.

Posted by Nogometne Ikone on Saturday, April 13, 2024

Naredno kolo za Rudeš donosi novu domaću utakmicu i to protiv Varaždina, dok će Slaven Belupu na domaćem terenu ugostiti Hajduk.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Danas ćemo pratiti dvije utakmice u HNL. Od 16:50 s sastaju Varaždin i Lokomotiva, dok je od 19 sati na programu susret Gorice i Dinama.

Kolo se zatvara sutra s još dvije utakmice. Hajduk i Osijek igraju od 16:30, dok u 19 sati počinje meč Istre i Rijeke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti