Garciu pitali o dovođenju Ronalda, njegove riječi šokirale novinare, navijače, ali i Portugalca

Trener Al Nassra

Garciu pitali o dovođenju Ronalda, njegove riječi šokirale novinare, navijače, ali i Portugalca

E. Oštraković

Prije nekoliko dana Cristiano Ronaldo predstavljen je kao novi igrač Al Nassra, te je tako potpisan najveći ugovor u historiji nogometa.

Zaraživat će tako bivši igrač Manhcester Uniteda, Juventusa i Real Madrida čak 100 miliona eura po sezoni, a potpisao je ugovor na dvije godine.

Na posljednjoj press konferenciji o tome je govorio i trener Al Nassra, Rudi Garcija, a spomenuo je i neke druge igrače.

"Prvo sam htio da dovedem Lea Messija, rekao je Garcija dok su novinari gledali jako zbunjeno, a zatim je krenuo da se smije, te su svi shvatili da je riječ o šali.

Navodno Al Nassr želi još neke velike igrače u svom klubu, a kako prenose španski mediji pokušat će dovesti Ramosa i Luku Modrića.

Oglasi

"Imamo svoje ciljeve, ali ne mogu da govorim o drugim igračima, kao ni fudbalerima koji nisu dio mog tima", jasan je bio Garcija.

Poznato je da je Rudi Garcija veliki fan Lea Messija, te je pitanje da li će to narušiti njegov odnos sa Cristianom Ronaldom.

"Pokušao sam dovesti Messija direknto iz Dohe", rekao je na press konferenciji, a ko zna možda Messi i Ronaldo ubrzo zaigraju zajedno.

Naravno trenutno je Cristiano Ronaldo prva zvijezda kluba, ali i lige u koju je došao, te će sve oči biti uprte u njega, a to je upravo ono što je i htio.

Ipak, pitanje je koliko će ga ljudi iz evropskih zemalja pratiti ozbirom da su ostali razočarani njegovim potezom da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji.

Top Komentari

SEJFUDIBIKODZE
ma ko to prati dosta nam je evropskog smeca,a i necu da znam ni oni mnogi nisu culi za BH,sam sam se uvjerio.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi