Rudigerova reakcija najbolje oslikava majstoriju Sturridgea

Nije mogao da vjeruje

Rudigerova reakcija najbolje oslikava majstoriju Sturridgea

E. Čaušević

Veliki derbi sedmog kola engleskog Premiershipa jučer su na Stamford Bridgeu odigrali Chelsea i Liverpool, a meč je na kraju završen rezultatom 1:1.

Plavci i Redsi su odigrali dvije sjajne utakmice u samo tri dana, a nakon što je Chelsea slavio u Carabao Cupu jučer su ekipe podijelile bodove. Chelsea je dugo imao prednost golom Hazarda, no Liverpool je u posljednjim minutama utakmice došao do boda.

Klopp je u završnici meča u igru ubacio Daniela Sturridgea koji je samo dvije minuta nakon toga postigao spektakularan gol za 1:1. Igrači Chelseaja nisu mogli vjerovati da će meč završiti remijem jer su bili dosta bolji protivnik na terenu.

Koliko su Plavci bili razočarani nakon utakmice najbolje pokazuje reakcija defanzivca Antonija Rudigera koji jednostavno nije vjerovao šta je Sturridge uradio u 90. minuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi