Rugani: Hvala Pjaniću, šalje mi odlične lopte
Foto: EPA

Nakon gola Dinamu

Rugani: Hvala Pjaniću, šalje mi odlične lopte

Jedan od strijelaca u Juventusovoj pobjedi nad Dinamom bio je Daniele Rugani. 

Defanzivac torinskog kluba postigao drugi gol i tako ovjerio pobjedu za prvo mjesto u grupi, a nakon utakmice je posebno hvalio našeg Miralema Pjanića koji mu je asistirao iz kornera.

"Pjanić mi šalje odlične lopte iz kornera i želim mu se zahvaliti. Bez njegove pomoći ne bih uspio napraviti ovo. Drago mi je što sam bio strijelac i što smo ispunili naš cilj", izjavio je Rugani za italijanske medije i potom dodao: 

"Moramo biti sretni zbog uspjeha koji smo ustvarili. Prvi smo u grupi. Sada treba sačekati i vidjeti šta će nam donijeti žrijeb, ali šta god da se desi, spremni smo i jači nego prije. Imamo vremena da se spremimo", istakao je. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, žrijeb za osminu finala će se održati 12. decembra. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi