Ruganijeva trudna djevojka: "Nažalost, pozitivna sam na koronavirus"

Iako nije imala simptome

Ruganijeva trudna djevojka: "Nažalost, pozitivna sam na koronavirus"

Edmir Škorić

Michela Persico, djevojka Juventusovog defanzivca Danielea Ruganija, pozitivna je na koronavirus.

Italija se već danima bori sa koronavirusom, a danas je i djevojka fudbalera Juventusa Danielea Ruganija saopštila da je i ona među onima koji su pogođeni virusom.

Ona je objavila kako je bila bez simptoma, ali su testiranja pokazala da je ipak pozitivna na koronavirus, samo nekoliko dana nakon što je pozitivan na testiranju bio i njen dragi, inače igrač Juventusa.

"Dobro sam, ali iako bez simptoma, testirana sam pozitivno na koronavirus. To je znak za sve da budu oprezni i da nekad ne morate imati simptome da biste bili zaraženi, a možete da napravite probleme drugima oko vas. Ostanite kod kuće, poštujmo pravila i svi ćemo zajedno proći ovo", napisala je na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi