Rukavica u lice Barceloni! Griezmannu ponuđen mega-ugovor

Atletico kreće u akciju

Rukavica u lice Barceloni! Griezmannu ponuđen mega-ugovor

Jedan od najboljih fudbalera svijeta Antoine Griezmann navodno je već jednom nogom na Nou Campu, ali ga Atletico Madrid nema namjeru pustiti tek tako lako.

Madriđani su svjesni da je Griezmann njihov najbolji fudbaler i već su mu spremili novi ugovor, koji bi bio daleko najveći u njihovoj klupskoj historiji ali i jedan od najunosnijih ugovora općenito u današnjem fudbalu.

Kako pišu inostrani mediji, Atletico će Griezmannu ponuditi između 20 i 22 miliona eura godišnje plate i time ga, u slučaju potpisivanja, učiniti četvrtim najskupljim fudbalerom svijeta.

Ispred Griezmanna bi bili samo Cristiano Ronaldo (23 miliona eura), Neymar (37 miliona eura) i Leo Messi (50 miliona eura).

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Osim toga, Atletico je Griezmannu dao obećanje da niko od standardnih prvotimaca ovog ljeta neće napustiti klub i sada se čeka njegov odgovor na ponudu koja je i više nego sjajna.

Antoine Griezmann je ove sezone odigrao 48 utakmica za Atletico Madrid uz učinak 29 golova i 15 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi