Rukovodstvo Barcelone obavilo razgovore s Griezmannom: Dobio je jasnu poruku!
Foto - EPA

L'Equipe otkriva

Rukovodstvo Barcelone obavilo razgovore s Griezmannom: Dobio je jasnu poruku!

M. Šljivak

Antoine Griezmann nije previše pokazao u svojoj prvoj sezoni u dresu Barcelone.

Francuski napadač stigao je kao veliko pojačanje, ali je tek na trenutke pokazivao zašto je katalonski klub za njega izdvojio 120 miliona eura.

U posljednje vrijeme se dosta govorilo o eventualnom odlasku 29-godišnjeg Francuza. Povezivao se s brojim klubovima, ali od toga neće biti ništa.

Griezmann i njegovi predstavnici imali su jučer sastanak sa čelnicima Barcelone koje je predvodio Eric Abidal. Nakon svega francuski fudbaler je dobio uvjerenje da se na njega računa i naredne sezone i da nema govora da ga klub želi prodati.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Itekako ozbiljno računamo na tebe i naredne sezone", poruka koju je Abidal dostavio Griezmannu na sastanku, tvrdi L'Equipe.

Griezmann je ove sezone odigrao ukupno 44 meča za katalonskog velikana i ima učinak od 15 golova i četiri asitencije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Sve dok se Griezmann ne stavi na poziciju u napadu koju je imao u Atleticu i koju ima u Francuskoj, nema od priče ništa. Ali eto prešao je Setien na 4-3-1-2 i vidjećemo do kada će to da funkcioniše.
0 1
nijepoznat
moze u Vrapcice svakako traze pojacanje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti