Rummenigge o dugovanju Barce: Da Bayern toliko duguje, ne bismo mogli da spavamo

Rummenigge o dugovanju Barce: Da Bayern toliko duguje, ne bismo mogli da spavamo

E. Škorić

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge komentarisao je činjenicu da je Barcelona u velikim dugovima.

Dugovi Barcelone iznose gotovo 1,2 milijarde eura i Rumenigge, predsjednik Bayerna u odlasku, smatra da je to previše i da bi u Bayernu teško spavali da se nalaze u toj situaciji.

"Da Bayern toliko duguje, ne bismo mogli mirno da spavamo. Ali, mislim da se ništa neće dogoditi. Klub kao što je Barcelona neće propasti, iz jednostavnog razloga što ima ogromnu vrijednost za Kataloniju", rekao je Rummenigge, dodavši:

"Naravno, duboko žalim što je tako zapao u ovakve dugove. Mi se trudimo da budemo uzori, da nam se ne dogodi isto što u Barceloni i Italiji, gdje se ne isplaćuju plate. Tražimo sportski uspjeh, ali i ekonomsku stabilnost. Čitao sam o Barsceloninim dugovima dok sam doručkovao i umalo sam se ugušio".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Šteta što nisi.
3 24
Zulfikar
To govori o mentalitetu preciznog i superiornog arijanca i jednog espñolca pardon katalonca ( u par deka razlika).
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti