18

Komentari (18)

Zulfikar
To govori o mentalitetu preciznog i superiornog arijanca i jednog espñolca pardon katalonca ( u par deka razlika).
ryan.giggs
Šteta što nisi.
miki30
Pa otkud tolika mržnja pa da kažeš tako nešto. Čovjek znači samo kaže da mu je žao što jedan klub kao što je Barcelona zapadne u takve dugove, šta je tu loše?
Batula
Jesi mu shukno
FreedomBH
Njemu nije zao nimalo ,bas je suprotno. Pogledaj samo sta rade po Njemackoj ,pokupise sve da valja i vladaju zadnji 20 god i ono jedan klub koji se pojavi da malo parira uniste ge sljedece godine. Njima ovakva Barca i odgovara da mogu uzivati a ne neka druga sto je guzive derala. Bolje da je sutio i gledao svoja posla.
Dasler
@FreedomBH premalo si informisan da bi iznosio takve komentare :)
Bayern je Bvb spasio od bankrota 2005 godine, imali su dug preko 200 mil. Oni su im neku vrstu kredita dali da ne bi ispalu 4. ligu! Cisto da znas kako je veliki klub Bayern. A sta to Bayern “radi” po Njemackoj sto drugi ne rade? Kupuje svako od svakog, ne smislis valjda da Schalke ili Leverkusen ne bi kupili Lewandowskog od Borusije da su imali pare??? Barcelona i Real isto kupuju od konkuretnata, to je prica za malu djecu! I trece, Bayern je i ovako i oanko rasturao zadnju deceniju Barcelonu, cisto sumnjam da im sada vise odgovara sto su ovakvoj situaciji!
Len
Drug ne obaziri se na ovakve komentare, covjek pokusava samo da spinuje, jer ako mu je ovo misljenje onda stvarno ne zna. I koja je samo glupost reci Bayern pokupuje sve u Njemackoj, svi to veliki klubovi rade, Juventus, Real, Barca, necu ove pojedine vjestacke tvorevine spominjat iz Engleske. A kad ja Bayern dovodio Gorlizta, Jeremise, Schalaudrafe, Petersene, Barcelona je dovodila Rivalda, Figa i ostale top velikane fudbala. I tada niko nije pisao ovako. Nego danas Bayern kad je opstao, pomagao ,dominira na zdravim principima i nije privatan klub. Nadje se neko da prica kako radi ono, sto rade svi ostali top klubovi i svim tim igracima je zelja da ih Bayern kupi. Pozz
ryan.giggs
Da, Bayern oličenje dobro i poštenog. Ulrich Hoeneß. Gdje je ono radio, kod koga i za šta je osuđen?
huizju
@ryan.giggs kakve veze ima sta je Uli radio privatno sa politikom Bayerna??? Mozda malo da procitas nesto i da se manis traceva iz brijacnice? Uli se sam prijavio 2013. i na taj nacin kazju umanjio, on je taj koji nije placao porez, nikakve veze nema sa Bayernom i funkciom koju je obavljao tamo.. Imas 100 clanaka na internetu, malo procitaj, osudjen je za UTAJU POREZA, koja nema veze sa klubom!!!
Len
Ma drug ba ovo ti je samo kmecanje, ja razumijem i ove, Coutinho 150 mill, Messi 555 mill , izrod onaj mali Dembele, oko joje, i sad Hoenes kriv hahahaha
Sloboda
A kao barca ne uzima iz spanije sve sto valja, odakle su onda grizman, rakitic itd
Sloboda
A koliko je igrača barce i reala osuđeno za ne placanje poreza?
Sloboda
I kaže u minusu, da bankrotiraju aBd
ryan.giggs
Nula. Dobili uvjetno. Hoenes digao 28 mil. Hahahaha. I robijao.
Len
Giggs druze, povadili ste slikone iz zena Americkih uzurpatora, nekad ste bili klub sa tradicijom sad plastika koja dovodi bekove od sto miliona a sve sto igrate je karling kup, de malo ponasanja jest tesko gledari iz godine u godinu ali sto ste dusu prodali...?
huizju
@ryan.giggs ti si iz najgore sorte ljudi. Puno pricaju, a malo znaju.
Sloboda
Pa i uvjetna je kazna, znaci da su osuđeni a ne oslobođeni
ryan.giggs
Jesi dobro Len?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.