Ludnica u Rumuniji: Golman pogodio iz slobodnjaka za pobjedu u derbiju

Kakav trenutak!

Ludnica u Rumuniji: Golman pogodio iz slobodnjaka za pobjedu u derbiju

S. Grebović

Izvjesni Bogdan Cauca postao je heroj svog tima nakon što je jučerašnjim golom iz slobodnog udarca donio pobjedu svom timu u gradskom derbiju.

Riječ je o golmanu rumunskog SR Brasova koji je u jučerašnjoj utakmici 1/64 finala Kupa ove zemlje postigao gol iz slobodnjaka protiv FC Brasova.

Igrala se 85. minuta kada je na opšte iznenađenje svih pristutnih odgovornost za slobodni udarac preuzeo ni manje ni više nego golman koji je naciljao i pogodio nebranjeni dio mreže svog kolege.

Pogodak je izazvao veliko oduševljenje domaćih navijača, ali i komentatora u prijenosu uživo koji je fanatično proslavio ovaj trenutak.

Majstorija golmana Cauce dobila je na značaju posebice što je riječ o gradskim rivalima koji nemaju baš prevelike empatije jedni prema drugima.

Top Komentari

user1583752673
Bravo majstore!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi