Teško je opisati gol koji je postignut u Rumuniji za vikend

Bizaran pogodak

Teško je opisati gol koji je postignut u Rumuniji za vikend

S. Grebović

Za vikend je odigrano i drugo kolo nakon pauze zbog koronavirusa i u fudbalskom prvenstvu Rumunije, gdje je u vikendu iza nama postignut jedan dosta čudan gol.

Nakon 26 odigranih kola Prva rumunska liga je podijeljena na grupu za prvaka i grupu za ispadanje. Cluj je vrlo blizu nove titule šampiona i samo ga čudo može spriječiti da u tome ne uspije, dok je u grupi za ispadanje situacija dosta dramatična.

Za prvoligaški opstanak bori se nekoliko ekipa, a u direktnom okršaju Voluntari je na svom terenu bio siguran sa 3:0 protiv fenjeraša, ekipe Academice.

Simonovski je goste načeo u 21. minuti, da bi šest minuta kasnije bio viđen jedan bizaran gol. Slovenački internacionalac Andraz Struna je želeći da loptu centrira pogodio prečku, a ona se od golmana odbila u gol za uduplanje vodstva.

[facebook]https://www.facebook.com/watch/?v=912561395886194[/facebook]

Do kraja je Tudorie postavio konačan rezultat za vrlo važna tri boda u borbi za opstanak ekipe Voluntarija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi