3

Komentari (3)

sipopugaloma
E pazi ko prica o prevarama... nordijske zemlje su medju najmanje korumpiranim na svijetu, a onaj kome je ovo palo napamet bi prvi uradio onako kako druge optuzuje
snupi
Ja glupog pravila za testiranje.Zar UEFA nije mogla naci nacin da se izbjegne mogucnost manipuliranja sa ovim testovima. Uostalom smatram da je ova corona iskoristena za manipulaciju u gotovo svim sferama zivota. Testirati bi trebalo samo one sa simptomima.
AsmirM
A da Island gostuje u Rumuniji oni bi njima smjestili , ionako Island dobija. Igraju kao mi nekada dok smo se borili za SP za Brazil.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti