5

Komentari (5)

HBSC
Boli me neka stvar i za Srbiju,a pogotovo za Kosovo,ali kako se bosnjo odmah upali. A kad glavonja Dodik hoce da vam dijeli drzavu onda se uspalite,a nikakve razlike nema ni sa Kosovom. Ja kao katolik kazem Kosovo je uvijek bili dio Srbije,to je kao da se Lugano pripoji Italiji jer su 90% Talijani
Izotop10000
Hrvatska je protjerala pravoslavce iz Hrvatske u BiH i sad su oni država i sad trebaju solit pamet svima a ti kao katolik ako nisi upućen Bošnjak nije Bošnjo nego Bosanac islamske vjeroispovijesti i tako svi ostali koji žive u BiH su prvo Bosanci i Hercegovci pa onda vjero ispovijest a ne nacionalnost a da ti kažem svi su se htjeli da otcjepljunu iz bivše yuge svi su se odcijepili u neke državice ali kad te neko provocira ko nema veze s vezom e onda to smeće od naroda i to na sportskim takmičenjima ciganska posla.
komentator1
Pravoslavni teroristi.
user1676286668
Kad ti cigani pričaju gluposti a srbi se upale na to gluposti...Kosovo je država i mogu sebi samo da sanjaju da nije...
HamzaVojvoda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.