Rusi 'napali' potencijalnog bh. reprezentativca: "Izabrao je sam sebe"

Prepotentan potez ili?

Rusi 'napali' potencijalnog bh. reprezentativca: "Izabrao je sam sebe"

Edmir Škorić

Rusko prvenstvo je okončano, a Zenit iz St. Petersburga osvojio je duplu krunu.

Stoga i ne čudi štoi je već drugu sezonu zaredom Artem Dzyuba izabran za najboljeg igrača ruske lige. Svaki igrač u Rusiji glasa i bira najboljeg igrača, a Dzuyba je očekivano dobio najviše glasova.

Naravno, dosta je slučajeva gdje su igrači davali glasove svojim saigračima, a ruski Sport-Express.ru navodi da je potencijalni bh. reprezentativac i igrač Rostova Dennis Hadžikadunić zapravo izabrao sam sebe za najboljeg igrača lige.

Pored mladog i talentovanog Hadžikadunića, jedino je još Ari iz Krasnodara prepotentno glasao za sebe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hadžikadunić ima 22 godine i mladi je švedski reprezentativac, a uveliko je Nogometni savez odlučan da ga dovede u naš nacionalni tim. Bilo je razgovora, ali još uvijek nije poznato za koga će na kraju igrati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi