Ruski veznjak "pobjegao" s loptom iz prvog meča
(Foto: Ilustracija)

Čuvat će je kao suvenir

Ruski veznjak "pobjegao" s loptom iz prvog meča

Iako je danas vrlo nebulozno nositi sa sobom lopte vjerujući da su baš one "te", budući da se na utakmicama koristi i po nekoliko lopti, to nije bilo bitno Juriju Gazinskom.

Ovaj fudbaler postigao je naime prvi gol na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu u Rusiji kazavši da je zadržao baš tu loptu kao suvenir.

"Eno je u mojoj hotelskoj sobi. Saigrači su mi se ispotpisivali i zadržat ću je kao suvenir", kazao je Gazinski.

"Ne postižem golove često, ali kada to učinim ekipa postigne dobar rezultat. Bitno je što prije zaboraviti prethodnu utakmicu i pripremiti se za sljedeću. Najvažniji meč na Mundijalu igrat ćemo protiv Egipta, i to je prvo što nas očekuje. Bit će mnogo teže nego što je bilo protiv Saudijske Arabije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Rusija i Egipat igraju sutra u Sankt Petersburgu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi