Rusmir Cviko spašavao život igraču, na kraju se sve dobro završilo

Meizhou Hakka slavio s 3:0

Rusmir Cviko spašavao život igraču, na kraju se sve dobro završilo

E. Škorić

U jučer odigranom meču 4. kola druge kineske lige između Meizhou Hakka i Xinjiang Tianshana domaćin je slavio s 3:0.

Tim Rusmira Cvike ostvario je uvjerljivu pobjedu i nakon četiri kola na svom kontu ima sedam bodova, a ovaj meč inače je obilježila jedna nemila scena, pa je domaći nogometaš John Mary počeo da se davi nakon što ga je napucala lopta.

Tada na scenu stupa Cviko, pa brzom intervencijom spašava život svom igraču, a Mary mu se odužio s dva pogotka do kraja meča.

Na kraju su sretni bili navijači domaćeg tima, igrači, posebno Cviko i Mary, koji se, zahvaljujući našem stručnjaku, spasio najgoreg. Nakon meča Mary je poslao Cviki i poruku, pa mu se zahvalio što mu je spasio život.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi