Igrači pod ugovorom trenirat će po posebnom programu

Ružić i Pecelj se neće priključiti NK Čelik u Antaliji

6

Komentari (6)

andi
jeben je ovaj LENJIN grad,što god dođe sa strane valja,a i sport ba..ne smiješ pisati da je naj boljo mladi igrač ostaobu zenici zahvaljujuči komunjarama..e moj sport.ba.nije lijepo ne pisati istinu bar malo.
NKZ1922
4 hiljade za Pecelja ne mozete iskesirat. Sramota. Sve bi dzaba
andi
Ovo je smijurija od kluba i ekipe..realno gašenje je naj optimalnije..Pohapsiti ljude koji su pokrali Čelik,i krenuti iz picetka bez ovih Turskih ublehaša koji nemaju pare za avion igračima.bruka..Ali gospodo moja,,prepisite klub seljačinam koji su ga vodili 25 god.a ni treči nisi bili nikad fujj..bolje gledati Mladost Kakanj priječe zaigrati u europi nego Čelik.
DamirT
Pa covjek je sve tacno rekao.Trenutno je Celik najsmjesniji klub u BiH koji je opstao uz pomoc saveza.Da su pametni pa da krenu od najnizeg ranga i da stave ljude koji vole Celik i lako je za par godina prec par rangova i doc u PL
zekoo18
A kako je to Čelik ostao uz pomoć saveza??? Ko je onda kriv zato što Čelik prije par godina nije izašao u Europu??
Metropoljac
Svaka čast za komentar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.