Ružić i Pecelj se neće priključiti NK Čelik u Antaliji
Ružić i Dujković su u prvom dijelu sezone dijelili minutažu na golu Čelika, a kako stvari stoje u drugom dijelu sezone neće nositi crno-crveni dres

Igrači pod ugovorom trenirat će po posebnom programu

Ružić i Pecelj se neće priključiti NK Čelik u Antaliji

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika od srijede se nalaze u turskoj Antaliji, gdje će ostati do 2. februara i odigrati šest kontrolnih utakmica. Zeničani su jučer s drugom ekipom poraženi od Hanse Rostock, a sutra će već igrati protiv azerbejdžanskog Sumqayita.

Kao što smo već pisali, šef struke Adnan Örnek izjavio je da će se golman Branislav Ružić i lijevi bočni Ljubiša Pecelj u petak priključiti ekipi u Turskoj. Ipak od toga za sada neće biti ništa, jer Ružiću nije isplaćeno ono što je dogovoreno u utorak prije polaska u Tursku, dok Zvijezda iz Gradačca ne želi lako da pusti ponajboljeg igrača ekipe, koji ugovor s klubom ima do kraja sezone.

Kako saznaje SportSport.ba igrači koji imaju ugovor s Čelikom, a nisu otputovali u Tursku zbog toga što šef struke ne računa na njih, ili zbog povreda ili pak potraživanja kao što je slučaj kod Ružića, u ponedjeljak će trenirati po posebnom programu s trenerima, koje će klub odrediti.

Tu je riječ o igračima koji su još pod ugovorom s klubom, tačnije njih deset će u ponedjeljak trenirati vjerovatno na Kamberovića polju. To su: Stevo Nikolić, Branislav Ružić, Armin Duvnjak, Anes Duraković, Tarik Adilović, Eldar Sivac, Ratko Dujković, Kenan Hafizović, Haris Šehić i Dino Bevab.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
Ovo je smijurija od kluba i ekipe..realno gašenje je naj optimalnije..Pohapsiti ljude koji su pokrali Čelik,i krenuti iz picetka bez ovih Turskih ublehaša koji nemaju pare za avion igračima.bruka..Ali gospodo moja,,prepisite klub seljačinam koji su ga vodili 25 god.a ni treči nisi bili nikad fujj..bolje gledati Mladost Kakanj priječe zaigrati u europi nego Čelik.
13 1
NKZ1922
4 hiljade za Pecelja ne mozete iskesirat. Sramota. Sve bi dzaba
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi