8

Komentari (8)

karlhajncbrazzzo
Dobar čovjek ali nas je .ebao u Izraelu i još par puta. Jedini golman kojeg nikada nisam vidio da je skinuo penal, i jedini golman koji kada se pojavi i progovori ponosno mogu reći evo našeg Bošnje Begovića!
Memi
Pa odjebali su sve od kojih nemaju koristi od sljedecih transfera dva,tri kluuba iz bih.
Emir
Koje seljacine i neprofesionalci cuj “sa nocem koji zaradjujete mozete gdje hocete a dosli ste u BiH...” ok zemljo otvori se
DobarDan
SeoRusilac
Kao takav nije pozeljan ni na klupi za rezerve u reprezentaciji. Nazalost Odjebali su Lulica, Medunjanina, Ibisevica, Begovica, a Kolasinac je trenutno u procesu odjebavanja cini mi se.
teddy sheringham
BiH nije imala i dugo neće imati elokventnijeg, kulturnijeg i odmjerenijeg igrača od Asmira. Hvala što si slika i prilika pravog istinskog Bosanca.
Bhf
Vec dugo vremena pisem da nije zasluzio to sto mu se desava.Ako nije za jedinice onda nek bar bude na klupi i konkurncija ce biti jaca.Sigurno je bolji golman od Pirica i Kjosevskog ali nemoze,mora Hasagic da odredi ko ce braniti.Krivo Hasgicu sto je njeg izbacio iz reprezentacije pa mu sad vraca.Zbog Begovica se pratila repka ali kako su ovi novi dosli na celo nesto mi se ohladili.Velika nepravda se cini u timu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.