Nova briga za Željezničar: Danas odluka o Kjosevskom
Golman Željezničara ima problema sa povredom, te je proteklih dana radio po posebnom. Da li će uspjeti da se oporavi, ostaje nam da vidimo.

Fejzić bi vrlo lako mogao na gol u vječitom derbiju

Nova briga za Željezničar: Danas odluka o Kjosevskom

S. Mlaćo

Milomir Odović, šef struke Željezničara, na velikim je mukama pred subotnji derbi protiv Sarajeva. Plavi su u krizi rezultata, pokazao je to i poraz u prošlom kolu od Zvijezde 09 (0:1), a sve je kulminiralo promjenama u stručnom štabu te suspenzijom Jadranka Bogičevića i Jovana Blagojević.

Dvojac će tako propustiti vječiti derbi, a prije par dana na operaciju je morao i ofanzivac Dženan Zajmović koji se povrijedio upravo protiv Zvijezde 09.

Probleme sa povredom muči i golman Plavih Vedran Kjosevski, te bi i on vrlo lako mogao propustiti meč na stadionu Asim Ferhatović - Hase. Naime, Kjosevski radi po posebnom planu, pa bi na gol mogao Irfan Fejzić.

Odluka o nastupu Kjosevskog će saznajemo biti donesena danas.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bebi
Mozemo li zvati stvari pravim imenom, zasto neko nece da strepi od rezultata jer zna sta ga ceka nakon derbija bude li ishod nepovoljan za plave. Just sayin’
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi