18

Komentari (18)

Mowzilla
Nek pozove ovog Turkeša kojeg ovako hvale, Hodžića, Haskića, Begovića, Memiševića, Burnića, pa i Ubiparipa, Kapića i Ahmetovića, a izbaci sve ijednog uhljupa koji nije spreman dati 100% pa i 120%...
amadeus21
Ubiparip je Srbin, nije Bosanac
Mowzilla
Pretpostavljao sam, no nisam bio siguran, hvala na ispravci
Darkwood
Ma koga bilo da zoveš za ove kvalifikacije je kasno, jedino da ovo iskoriste za pripreme nation league. Mi smo se lako Lulica odrekli kako god on imao mišljenje, tu je odma savez, Prosinecki, Dzeko ili ko god trebao utjecati da on mora i treba da ostane igrati ili bar uz reprezentaciju biti. Momak je ozbiljan i to nam treba. Mi nismo Njemačka, Holandija ili Belgija koja ima i rezervne igrače da se samo njihove klupe ukenjas kad vidis ko sjedi a ne igra, znači mi nemamo taj luksuz da biramo igrače. Lulica pod hitno probati vratiti bar za nation league..
dragonBH
i meni je zao lulica, ibisevica, medunjanina.. al ko odluci da ne zeli vise, ne treba ga ni zvat. ove kvalifikacije smo zaje*ali, al hajd da grade neku novu repku sa svjezim snagama, pa nek su i iz nase lige. navijam za celik al moze krpica il ubiparipa zvat umjesto bajica i tamo, itd...
gaziiiiJAaaa
Kada je igrac od vaznosti nekoj reprezentaciji, PAPIRI mu se zavrse za 3 dana(slucaj Fatia i Spanije)..a kod nas Selektor JAVNO kaze za Dilavera iz Dinama da ON(Dilaver) treba zavrsiti papire...STRASNO..a potrebniji je nama Dilaver, nego Fati Spaniji..ali zato ce poziv dobiti Bajic, Zukanovic, Saric i ostali panjevi menađerskih agencija koje posluju sa Robertom..ali bolje i ne zasluzujemo..
Blokiran
Kenjac jedan poredis BIH i Spaniju idi tamo cekaj vijest o arsenalu
yossarian
@MiaGazija Khalifa Jadnice, propustila si školu. Ne znaš razlikovati đ i dž. Sreća da znaš razlikovati VELIKAAANE od prosjeka, to ti dobro dođe u poslu.
MirzaBarucic
Memišević, Dilaver, njih zovi. Od**** Zukanovića i Šunjića.
bk123
Ja mislim da Prosinečki nemože nikog zovnut ako Begić nedadne zeleno svijetlo. Znači po mom mišljenju nije Prosinečki taj koji ima zadnju rijec
MirzaBarucic
Matere ti uzmi bukvar.
Bulle
Jeste dosadni sa Hajrovicem ne treba nam Hajrovic treba nam odbrana golove dajemo al primamo previse.
K79
treba na svaki kvalitetan igrač nismo mi brazil da na svakoj poziciji imamo 20 igrača al u pravu si odbrana katastrofa
Šulc
I ti zuti i NSBIH VAN
topnik1980
Ako Hajrovića ne staviš na spisak ne treba više ni ići na taj cirkus od utakmica
ArminA
Hajrovic ne moze sastaviti 90 min ,il je na klupi pa udje il izadje u 60 min . Treba pustiti da rade kako misle da je ispravno ,ako mislite da bolje znate onda se prijavite za selektora .
topnik1980
On kad igra 15 min odradi to kako treba a ovi mogu igrati 2 dana i opet nista
Bulle
Sta odradi??? Pa nije on Messi.Nemam nista protiv Hajrovica volio bih da ga pozove, ali sta ce on kao pojedinac odradit?? Treba nam pola ekipe, ljudi rastimani i odbrani vezni red i odbrana uzas, ne treba nam Hajrovic, treba nam neko da muski povede ekipu da im j majku da oru kao protiv Italije i to je to,to nam treba,i pobjede su nam zagartovane, borbe, zara srce na terenu i rezultat ce doci....misli neko da ce rijesit utakmice pozivom jednog igraca pa nije Messi da prevagne urakmicu a na kraju i da jest i njemu to ne ide vise za nogom, vidi sw po rezultatima Barce.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.