Šabanadžović putuje u Rumuniju

Našao se na spisku

Šabanadžović putuje u Rumuniju

A. Čaušević

Anel Šabanadžović je zimus potpisao za AEK iz Atine, a nakon odrađenih šest mjeseci na posudbi u Željezničaru od ovog ljeta je zvanično član kluba iz grčke prijestolnice. 

AEK će ove sezone igrati u kvalifikacijama za Evropsku ligu, a prva prepreka bit će ekipa Universitatea Craiova u trećem pretkolu.

Prvi susret između dva kluba igra se u četvrtak, a na listi putnika za Rumuniju našao se i Šabandžović te će konkurisati za ovaj meč.

Talentovani veznjak je nastupio u nekoliko pripremnih mečeva, međutim Miguel Cardoso tek treba donijeti odluku da li će na njega računati u nastavku sezone

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

AEK neće nastupiti u najječem sastavu obzirom da su povrijeđeni Nenan Krstičić i Dmytar Chygrynskiy. Kod Craiove Elvir Koljić se još uvijek oporavlja te ni on neće konkurisati za utakmicu u četvrtak.

Inače, utakmica na stadionu Ion Oblemenco će se igrati pred praznim tribinama jer su navijači rumunskog tima u susretu s Honvedom tvrdim predmetom pogođen sudija Arnold Hunte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi