Trener AEK-a će Šabanadžovićev status odrediti do kraja sedmice

Odluka do kraja sedmice

Trener AEK-a će Šabanadžovićev status odrediti do kraja sedmice

A. Čaušević

Anel Šabanadžović je prošle sezime potpisao za AEK, a nakon odrađene polusezone na posudbi u Željezničaru prije nekoliko sedmica se priključio novim saigračima. 

Hoće li Šabanadžović dočekati start grčkog prvenstva u klubu iz Atine još uvijek je nepoznato, tačnije konačnu odluku donijet će trener Miguel Cardoso.

U dosadašnjem dijelu priprema AEK je odigrao šest utakmica, a u nekim od njih priliku za igru dobio je i Šabanadžović.

Ekipa iz Atine će u četvrtak igrati prijateljski meč protiv Basaksehira, a upravo taj susret bi na neki način mogao odrediti sudbinu bh. veznjaka.

Potražite više informacija na temu Super League:

Prema informacijama iz Grčke do kraja ove sedmice trener Cardoso će odlučiti da li će Šabanadžovića i još nekoliko igrača zadržati u ekipi ili će ih poslati negdje na posudbu.

Grčko prvenstvo starta 25. augusta, a AEK će prije toga odigrati mečeve trećeg pretkola Evropske lige i to protiv boljeg iz duela Honved - Universitatea Craiova.

Promo

Top Komentari

mirza24
nema on mjesta u zelji . Ko god gura na misice zavrsi u Vratniku
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi