Šabanadžović startao utakmicu, na poluvremenu ga dočekao "hladan tuš"

AEK pobijedio Panetolikos

Šabanadžović startao utakmicu, na poluvremenu ga dočekao "hladan tuš"

A. Čaušević

Prva utakmica u 2020. godini Anelu Šabanadžoviću donijela je mjesto u startnoj postavi AEK-a. 

AEK je na Olimpijskom stadionu u Atini savladao Panetolikos, a Šabanadžović je na terenu proveo prvih 45 minuta utakmice.

Prema informacijama iz Grčke Šabanadžović je bio žrtva loše igre AEK-a u prvom poluvremenu, a trener Massimo Carrera je upravo bh. veznjaka zajedno sa Milošem Deletićem odlučio ostaviti u svlačionici.

Nakon prvog poluvremena bilo je 1:1. Domaći su poveli golom Livaje iz penala u 29. minuti. U 40. minuti Šabanadžović je dobio žuti karton, da bi u 42. minuti Diaz izjednačio.

Potražite više informacija na temu Super League:

Izmjene su urodile plodom jer je AEK u nastavku stigao do trijumfa. Livaja je u 56. minuti svojim drugim golom na meču donio domaćim novo vodstvo, da bi u 82. minuti rezervista Verde s bijele tačke postavio konačnih 3:1.

Top Komentari

Fele
Jel se vraca u Premier ligu?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi