Šabanadžović: Znamo koliko nam znači ova utakmica

Fudbaler Željezničara

Šabanadžović: Znamo koliko nam znači ova utakmica

Mladi fudbaler Željezničara Anel Šabanadžović je na današnjoj press konferenciji istakao da je pred njegovom ekipom izuzetno važna utakmica, koja mnogo znači i njemu i cijeloj ekipi.

"Mi znamo koliko ova utakmica znači klubu i nama igračima. Šef je napravio dobru analizu i mi ćemo dati sve od sebe da sutra ostvarimo dobar rezultat", rekao je Šabanadžović, koji se osvrnuo i na novi teren na Grbavici:

"Što se tiče terena iznenadila nas je brža podloga nego ranije, ali posljednjih nekoliko dana smo imali priliku da treniramo na glavnom terenu što nam sigurno ide u prilog".

Sutrašnja utakmica Željezničara i Apollona počinje u 20:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti