"Čim su saznali da Ronaldo ide, morali su dovesti Džeku, ne razumijem..."

Sabatini o Dijamantu

"Čim su saznali da Ronaldo ide, morali su dovesti Džeku, ne razumijem..."

Eldar Ganibegović

Edin Džeko igra sjajno ove sezone u Interu.

Postigao je 11 golova uz šest asistencija u svim takmičenjima i najzaslužniji je što će Nerazzuri 2021. godinu završiti na čelu Serije A, te što su nakon dugog niza godina među 16 najboljih u Evropi.

Dijamant je ljetos stigao u Inter iz Rome, a bivši sportski direktor ova dva tima, Walter Sabatini, govorio je za Tuttosport o Džeki i istakao da ne razumije zašto ga Juventus nije doveo.

"Ne znam zašto Juventus nije doveo Džeku. Sa napadčkim triom Dybala-Džeko-Chiesa mislim da bi imali više bodova i golova ove sezone, a svakako da bi i Inter imao manje bez Džeke", poručio je Sabatini.

Nažalost, Džeko 2021. godinu neće završiti na lijep način, s obzirom na to da je po drugi put pozitivan na koronavirus.

Edin Džeko pozitivan na koronavirus

Džeko se jučer vratio sa kratkog odmora koji je proveo sa svojom porodicom i prijateljima, ali je vraćen s treninga kući zbog simptoma koje je imao.

U Interu su odmah vratili Džeku kući jer je imao simptome prehlade, te su ga testirali na koronavirus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jutros su stigli rezultati, a italijanski klub je potvrdio da je Džeko pozitivan i da se već nalazi u izolaciji, te kako stvari stoje propustit će naredni meč svog tima.

Također, iz Intera su potvrdili da su pored Džeke na koronavirus pozitivni još Martin Satriano i Alex Cordaz.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Svjetski a nas
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi